Veze i odnosi

Muž čuva decu dok je ona sa drugim na Havajima: "Monogamija nije poenta veze" VIDEO

"Deca nemaju pojma da imamo partnere sa strane", rekla je tiktokerka u video-snimku.

22.03.2024.

12:36

Izvor: 24sedam.rs/V. I.

13
Muž čuva decu dok je ona sa drugim na Havajima: "Monogamija nije poenta veze" VIDEO
gpointstudio/Shutterstock

Podeli:

Tiktokerka po imenu Danijel otkrila je na ovoj društvenoj mreži kako ona i njen muž imaju otvorenu vezu poslednjih 14 godina. Ona ističe da je srećna zato što je dozvolila svom mužu da viđa druge žene, čak i dok je bila trudna.

"Monogamija nije poenta veze", rekla je Danijela u viralnom video-snimku za svojih skoro 180.000 pratilaca na Tiktoku koji je pregledan skoro dva miliona puta.

"Moj muž i ja smo u nemonogamnoj vezi već 14 godina", dodaje.

Govoreći za Njuzvik, ona je otkrila da je to zapravo bila ideja njenog muža.

"Priznaću, osećala sam se povređeno kada me je Rič u početku pitao da li želim da budem u nemonogamnoj vezi. Nikad nisam ni čula za to. Ali on je želeo da osigura da ćemo biti zajedno još dugo vremena", priznala je Danijela.

Potom je dodala da ima samo dva pravila koja njen suprug Rič treba da poštuje: da nema seksualnih odnosa sa prijateljima prijatelja i da se ništa neće dogoditi u porodičnoj kući.

Čini se da ova veza funkcioniše za oboje jer je Danijela takođe počela da se viđa sa drugim muškarcima, a u snimku na Tiktoku otkrila je da se tokom odmora na Havajima upoznala sa sadašnjim ljubavnikom.

Takođe, Danijela ističe da svojoj deci kažu "da mama i tata odlaze na nekoliko noći i da će im doneti poklon sa putovanja".

"Ovakvo putovanje mi daje energiju i radost, to je bekstvo", dodala je ona.

Jedna osoba je napisala: "Samo me zanima kako će ovo dugoročno uticati na decu ili hoće li", a drugi je prokomentarisao: "Volim da slušam o različitoj dinamici odnosa, nisam siguran zašto svi projektuju svoj moral na tuđi život“.

"Razmislite samo o tome zašto ne kažete svojoj deci da idete sa nekim drugim... Hm, zašto“, upitao se treći.

"Kažem svojoj deci da putujem sa prijateljem, ne ulazim u više detalja jer imaju šest i devet godina i ne čini mi se da detaljnija objašnjenja odgovaraju njihovim godinama“, odgovorila je Danijela.