Veze i odnosi

7 stvari koje nikada ne treba da kažete posle seksa – ni u ludilu

Sigurno ste se našli u situaciji da prvi put budete intimni s novim partnerom, pa kažete nešto što ne bi trebalo.

25.03.2024.

19:57

Izvor: Ženski magazin

6
7 stvari koje nikada ne treba da kažete posle seksa – ni u ludilu
NDAB Creativity/Shutterstock

Podeli:

To nešto u roku od nekoliko sekundi ubija sve izglede da ponovo budete intimni. Zato, znajte da postoje neke stvari koje posle seksa ne bi trebalo da se govore – nikada. To su nepisana pravila i nije važno da li svog seksualnog partnera poznajete godinama ili tek nekoliko dana.

Prvi put kada imate seks s novom osobom jednostavno nije vreme da otvorite svoje srce ili da se hvalite svojim osvajanjima ili verbalizujete neke uvredljive misli koje biste mogli imati nakon seksa.

Ovih 7 stvari nikada ne bi trebalo da kažete nakon seksa, osim ako ne želite da potpuno isključite mogućnost da ponovo budete intimni s istom osobom.

1. "Volim te"

Samo nemojte ići tim putem. Nikad! Nije istina i ne razmišljate jasno.

2. "Ovo mi je bio prvi put"

Ako se ne osećate dovoljno prijatno da kažete svom partneru da nikada niste imali seks pre samog seksa, verovatno ne bi trebalo da se "družite" s tom osobom.

3. "Ne izgledaš nimalo kao moj bivši"

Skeptici ovde mogu pomisliti: "Da, ali ton je bitan". Svakako, način na koji se izražavate može dati potpuno drugačije značenje potpuno istim rečima, ali čak i ako izgovarate te reči na najiskreniji i najelegantniji način, da budemo jasni: niko nikad ne želi da čuje ništa o vašim bivšima, posebno nakon seksa. A kamoli prvi put. Samo zadržite misli za sebe.

4. "Bio si broj X na mojoj listi"

Nikada se nemojte hvaliti brojem partnera koje ste imali.

5. "To... To je bilo..." (plačući)

Čak i ako su vaše sledeće reči "savršeno", ili "neverovatno", ili "najbolji seks u mom životu", ako se slomite skrhani u suzama, to je kao zabijanje poslednjeg eksera u kovčeg vašeg seksualnog odnosa.

6. "Bilo je mnogo bolje nego što sam očekivala"

Evo odličnog načina da se osoba pored vas oseća neadekvatno, neprivlačno, a možda čak i malo nedostojno. Ovo je klasičan primer negiranja. Ovakve vrste "komplimenata" su zapravo prikrivene uvrede. Za primaoce ovih reči, one deluju kao mentalni šamar.

7. Apsolutno ništa

Pitate se kako možete učiniti seks još neprijatnijim nego što to često može biti? Da vidimo... Kako bi bilo da ne kažete ništa? Mrtva tišina posle seksa. Apsolutno ništa. Pustite partnera da paniči tako što ćete zaroniti u tu jezivu tišinu dok se pita o čemu biste, dođavola, mogli da razmišljate.