Veze i odnosi

Zbog čega je Tom Kruz raskinuo s fatalnom Ruskinjom, 25 godina mlađom? FOTO

Navodno su se razišli zbog njenog bivšeg supruga, moćnog ruskog oligarha.

29.03.2024.

14:15

Izvor: superžena

16
Zbog čega je Tom Kruz raskinuo s fatalnom Ruskinjom, 25 godina mlađom? FOTO
Profimedia

Podeli:

Vest da je Tom Kruz u vezi sa 25 godina mlađom ruskom bogatašicom i lepoticom Elsinom Kerovom iznenadila je širu javnost početkom ove godine i mnogi su nagađali da će slavni srcelomac četvrti put stati na "ludi kamen", međutim to se neće desiti.

Sudeći prema najnovijim informacijama plasiranim u stranim medijima pre nekoliko dana, par je raskinuo i to, navodno, zbog njenog bivšeg supruga.

Tom je navodno raskrstio ovaj odnos kako bi izbegao probleme s Elsininim bivšim mužem, ruskim oligarhom Dmitrijem Cetkovim, koji je nakon saznanja da je njegova bivša supruga u vezi sa slavnim glumcem, izneo "prljav veš" iz njihovog braka.

Bogati Rus savetovao je Kruzu, za kojeg je rekao da mu je čak i omiljeni glumac, da "drži oči širom otvorene, a novčanik na sigurnom", što je ovog veoma zabrinulo, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

"On trenutno snima, a ne može da se koncentriše na film ako njen bivši suprug svaki put kada je spomenut u medijima izgovara svašta. Jednostavno, nisu želeli da imaju nikakvog posla s bivšim suprugom, koji svakih nekoliko nedelja smišlja koje ružne stvari da iznese u javnost", izjavio je izvor za Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)