Aktuelno

I obično obučena izgleda kao milion dolara: Zbog Severine "gore" mreže VIDEO

U ovom izdanju je Severina izazvala najveće oduševljenje, a mnogi smatraju da joj je ovo najbolji stajling za koncert od svih dosadašnjih.

29.04.2024.

17:35

Izvor: superžena

11
I obično obučena izgleda kao milion dolara: Zbog Severine "gore" mreže VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Malo ko bi se usudio da napravi ovakav modni "izlet" za koncert, ali Severina je i to učinila. Nastupila je u Sloveniji u farmerkama, beloj majici i patikama i moramo priznati da izgleda odlično i u ovoj varijanti.

Davno pre nje to je već učinila Jelena Rozga i takođe oduševila fanove i javnost, a njih dve su nas uverile da omiljeni modni komadi nikad ne zastarevaju i nikad nisu pogrešan odabir čak ni za scenu.

Popularna pevačica objavila je video-snimak s koncerta na kojem se vidi kako igra, peva i druži se s publikom iz prvih redova, a mnogi su primetili da je u odličnoj formi, kao i da izgleda kao dvadesetogodišnjakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Ne znam koliko puta sam napisala da bi Severina, da vreću navuče na sebe, predobro izgledala. U ovoj jednostavnoj kombinaciji izgleda odlično", "Ova žena i u basic komadima izgleda kao milion dolara", "Znači, žena avion... Kad vidim ove mlađe cure kako se loše nose s kilažom, loša ishrana, slaba kondicija... Ona izgleda kao devojčica. Kod nje su godine stale", "I u trenerci da izađe na binu izgledaće seksepilnije od svih onih napirlitanih, jer ova žena sija iznutra", "Najbolji stajling od svih do sada na nastupu", neki su od brojnih komentara o Severininom izgledu.

Šta Vi mislite o Severininom izgledu na ovom koncertu?

loader
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)