Aktuelno

Slavna Ruskinja gotovo gola u Kanu: Skandal na crvenom tepihu FOTO

Hrabro i samouvereno je pokazala i najintimnije delove...

19.05.2024.

13:54

Izvor: superžena

22
Slavna Ruskinja gotovo gola u Kanu: Skandal na crvenom tepihu FOTO
Profimedia

Podeli:

Slavna manekenka Nataša Poli (38) sinoć je na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala prošetala u veoma izazovnom izdanju koje su neki okarakterisali kao skandalozno.

Prisustvovala je premijeri filma "Emila Perlez" koja je okupila brojne holivudske zvezde, ali, prema mišljenju mnogih, nije došla primereno obučena za ovu svečanu manifestaciju koja zahteva glamurozne i raskošne toalete.

Njena oskudna kreacija sastojala se od visoko sečenog korseta/bodija koji je zaista malo toga ostavljao mašti, jer je jedva prekrivao intimne delove tela, i crnog, providnog tila koji je u ovom slučaju služio samo kao ukras.

Profimedia

Pokazala je i dobar deo zadnjice jer je bodi tanga kroja, a od modnih detalja je imala srebrni nakit. Kreaciju je ukombinovala s crnim kožnim sandalama visokih potpetica, a kada je u pitanju frizura i šminka - bilo je nenametljivo.

Pogledajte još fotografija:

Nataša, koja je donedavno bila plavuša, navikla je da svi pogledi satima budu uprti u nju, pa joj nije predstavljalo problem da samouvereno i odvažno pozira u ovom izazovnom, a mnogima i skandaloznom izdanju.

Smatrate li da je preterala?

loader