Aktuelno

Ovaj detalj na sandalama je hit: Nosićemo ih sve do jeseni

Idelane su za svaku priliku, bilo da se radi o dnevnoj ili večernjoj varijanti.

06.03.2024.

10:14

Izvor: 24sata.hr

0
Ovaj detalj na sandalama je hit: Nosićemo ih sve do jeseni
Profimedia

Podeli:

Ovog proleća će zaživeti sandale s mašnom, bilo da ih volite s niskom petom ili visokom štiklom - u svim bojama i u svim modelima, mašna će biti apsolutni hit i u prodavnicama već možete primetiti takve modele.

Mašna simbolizuje romantiku, ženstvenost, eleganciju, razigranost...i s dolaskom proleća mnoge žene je obradovalo što su ponovo u trendu. Iako su se pojedini modeli nosili i prošle godine, u ovoj sezoni očekujemo da će ih mnogo više biti u izlozima i da će ponuda biti daleko veća.

Osim mašne, ponovo će biti popularna mala štikla, od 2,5 do 5 cm, poznatija kao "kitten heel". Sandale s malom petom su već preplavile onlajn prodavnice poznatih brendova, a takođe dolaze u raznim bojama.

Crne sandale koje idu u špic su uvek moderne, a možete ih nositi uz svaku odevnu kombinaciju. Male mašne su odavno već dodatak na baletankama, ali ne privlače toliku pažnju kao cipele s ovim detaljem.

Cipele s mašnom idealne su i za dnevne i za večernje kombinacije, a nosićemo ih sve do jeseni, bilo da su ravne, s malom ili s većom potpeticom.