Aktuelno

"Bomba" na ulici: Samo jedan potez i ode haljina FOTO

Pravi spektakl za oči nastao je tek kada se okrenula.

23.05.2024.

15:32

Izvor: superžena

19
"Bomba" na ulici: Samo jedan potez i ode haljina FOTO
Profimedia

Podeli:

Haljine koje se nose bez donjeg veša i koje otkrivaju više golog tela nego ikad ranije sve su popularnije, a u to smo se uverili prethodnih dana, tokom trajanja još uvek aktuelnog Filmskog festivala u Kanu, čijim crvenim tepihom će paradirati slavne ličnosti do 25. maja.

Ova zgodna dama, britanska glumica Anja Tejlor Džoj, nije prošetala ulicama Kana, već Njujorka, ali je privlačila poglede sličnim autfitom – što više otkrivenog, naročito na "nezgodnom" mestu.

Atraktivna Anja trenutno promoviše svoj novi film "Furiosa: Pobesneli Max Saga", a na snimanje jednog televizijskog šou-programa stigla je u "opasnom" izdanju – u crvenoj kožnoj mini-haljini, čiji detalj obara s nogu....ali tek kad se okrene.

Profimedia

Haljina na leđima ima veliki izrez na pertlanje koji otkriva i deo zadnjice, a ovu smelu kreaciju zaokružila je crvenim seksi cipelama brenda Kristijan Lubuten (Christian Louboutin).

Model dolazi iz modne kuće Tjeri Mugler za kolekciju jesen/zima 2024/2025, koja je predstavljena na Nedelji mode u Parizu.

Profimedia