Aktuelno

Obline "tresu" piste, a bikiniji nikad manji: Evo šta ćemo nositi ovog leta FOTO

Nedelja kupaćih kostima tradicionalno se održava svake godine u Majamiju, a prestavništvo magazina "Sports ilustrejted svimsjut" odlučilo je da pokaže svoje modele, ali i manekenke.

04.06.2024.

10:16

Izvor: superžena

16
Obline "tresu" piste, a bikiniji nikad manji: Evo šta ćemo nositi ovog leta FOTO
Profimedia/BACKGRID USA

Podeli:

Pre svega trebalo bi istaći da je ova godina posebna, jer su organizatori ovog događaja pozvali 18 manje poznatih modnih kreatora iz različitih delova sveta. Cilj ovogodišnje revije kopaćih kostima je predstavljanje novog koncepta odevnih predmeta za plaže, odnosno, zalaganje za ideju "održive mode" širom sveta.

Profimedia/BACKGRID USA

Ovaj moto prihvatile su i manekenke gorenavedenog magazina koje su pokazale sav svoj seksepil. Poznate manekenke, kao što su: Bruks Nader, Kamila Kostek, Džena Sims, Kejti Ostin prošetale su modnom pistom Majamija, a malo je reći da su njihove obline "tresle" prostoriju.

Što se tiče modela kupaćih kostima, i ove godine prednost imaju bikiniji, preciznije rečeno, model: Brazilka. Ono što je, ipak, malo drugačije od prošle godine jeste jednostavnost samih dezena.

I dok smo do sada kupovali bikinije sa različitim šarama i floralnim motivima, ove godine akcenat je na samoj boji.

Ali kakvoj boji? Pa, jakoj boji.

Intenzivni tonovi narandžaste, ljubičaste, zelene i plave dominiraju ovog leta, a u nastavku pogledajte samo neke primere popularnih modela kupaćih kostima i bikinija.