Aktuelno

Upoznajte jedan od najprestižnijih i najluksuznijih modnih brendova u Turskoj FOTO

Zamislite da akoračite u carstvo u kojem svaki kutak šapuće o luksuzu, u kojem ste okruženi najekskluzivnijim haljinama, raskošnim venčanicama, cipelama, parfemima...

04.03.2024.

10:36

Autor:  Branka Bajić Branka Bajić

0
Upoznajte jedan od najprestižnijih i najluksuznijih modnih brendova u Turskoj FOTO
Privatna arhiva

Podeli:

...i uz to vas pozdravlja osoblje s najlepšim osmesima.

Vako (Vakko) je jedan od najprestižnijih modnih brendova u Turskoj koji jednostavno morate upoznati ukoliko posetite Istanbul. Ponudiće vam najrazličitije proizvode – od šalova, šešira, marama, obuće, konfekcijske i dizajnerske odeće od najfinijih materijala... do slatkiša, parfema i još obilje toga.

Brend je svoj put do najslavnijih staza započeo kao mala trgovina šeširima poznata kao Şen Şapka (Veseli šeširi), a vođeni odlukom da se za kupca prave samo najbolji proizvodi, vrlo brzo su se proširili i na domaće i na svetsko tržište.

Ova kompanija, čije sedište je u Istanbulu u zgradi koju je projektovala poznata njujorška arhitektonska kuća, danas ima luksuzne butike, ali i nadaleko poznati hotel sa pet zvezdica – Vakko Hotel and Residence, smešten u srcu Istanbula, na lokaciji dobro poznatoj modnim znalcima, Nišantašiju.

Privatna arhiva

Svaka soba-apartman u ovom ekskluzivnom hotelu priča svoju filmsku priču, a uverili smo se u to kakvim luksuzom odišu čim smo zakoračili preko praga.

Ovde vam apsolutno ništa neće nedostajati, jer će vam ljubazno osoblje u svako doba dana i noći omogućiti baš sve što poželite, pa čak i da imate sopstvenu teretanu u sobi.

Na raspolaganju su vam saune, sve vrste masaža, rentakar, najluksuzniji i najmodernije opremljeni apartmani s pogledom na "Pradu", u kojima ćete se zaista osećati kao deo svetskog džet-seta.

A na vrhu hotela koji je postavio nove standarde u svetu luksuza i raskoši – raj na zemlji.

Stan na krovu (penthaus) s impresivnim pogledom na Istanbul koji je dostupan i gostima, a za koji je dovoljno da vam kažemo da je u junu 2023. godine upravo u njemu Džoni Dep proslavio svoj 60. rođendan.

Uz šampanjac, kafu, kanapee i predivan pogled s terase na veličanstveni Istanbul, koji nije pokvarilo ni tmurno vreme, uživali smo istinski svim čulima, zahvalni našim domaćinima iz Turske agencije za promociju i razvoj turizma (TGA) na tome što su nas bar na trenutak uveli u ovaj čarobni svet.

I to je taj jedinstveni Istanbul koji ima toliko toga da vam ponudi i kada ga posetite uverićete se kakve sve bajkovite priče može da vam ispriča...

Privatna arhiva