Aktuelno

Ove farmerke su trenutno najpopularnije u svetu: 3 načina kako da ih nosite FOTO

Farmerke širokih nogavica, poznate kao barrel leg farmerke, postale su jedan od najpopularnijih modela ove sezone, a najčešće pitanje je kako ih nositi i kombinovati?

10.06.2024.

18:00

Izvor: ljepotaizdravlje.hr/Tatjana Zoka

1
Ove farmerke su trenutno najpopularnije u svetu: 3 načina kako da ih nosite FOTO
Anna Zhuk/Shutterstock

Podeli:

Poslednjih sezona oversized ili predmenzionirani krojevi pantalona i drugih odevnih komada dominiraju modnom scenom, a kod ovog "bačvastog" modela farmerki je posebno to što definišu siluetu tela specifičnim krojem koji vizuelno izdužuje noge. U ponudi su razni modeli - od klasičnih plavih, do formalnijih crnih varijanti, preko svetloplavih, pa sve do najsvetlijih - belih.

Preporuka je da ih kombinujete s jednostavnim komadima, kao što su bela majica ili lepršava bluza, a u letnjim danima će super izgledati uz jednobojni topić i sandale, kao i uz patike.

Ove tri kombinacije možete nositi tokom cele godine!

Bele farmerke + beli top + prsluk

Bačvaste farmerke savršeno se slažu s osnovnim komadima poput bele majice i udobnih baletanki, a ako svemu tome dodate prsluk – apsolutno dobitna kombinacija! Ovo je jedna sasvim ležerna opcija koju možete nositi svaki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nat (@nataliegrayherder)

Farmerke + džemper

Kad temperature padnu, kombinujte široke farmerke s toplim, predimenzioniranim džemperom ili, pak, pamučnom majicom. Uz kombinaciju modnih dodataka, i ovaj sasvim jednostavan autfit može izgledati jako šik i udobno – kakav zaista i jeste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mom Edit (@themomedit)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Farmerke + majica + blejzer

Za večernji izlazak, kombinujte farmerke s elegantnom majicom koja može biti jednostavna ili s ponekim detaljima, poput čipke ili svetlucavih aplikacija, te dodajte strukturisani blejzer. Sandale s kaišićima i nakitom super će ići uz ovakav stajling, a nije isključiva ni druga obuća.