Aktuelno

Da li je ovo "Keri haljina" sezone? Novo izdanje Sare Džesike Parker je fantazija FOTO

Obožavale smo pojedine haljine iz serije "Seks i grad", a obožavaćemo i ovu.

31.05.2024.

12:33

Izvor: superžena

0
Da li je ovo "Keri haljina" sezone? Novo izdanje Sare Džesike Parker je fantazija FOTO
Profimedia

Podeli:

Sara Džesika Parker, zvezda "Seksa i grada", nedavno je "razočarala" modnim odabirom u kojem je uslikana na snimanju treće sezone serije "I tek tako", a mnogi su komentarisali da je neobična kombinacija previše čak i za Keri Bredšo.

Međutim, ubrzo nakon toga zablistala je u novoj plavoj haljini, koja bi mogla postati nova "Keri haljina" predstojeće sezone.

Na njene hrabre modne odabire smo navikli, a u svakoj sezoni serije imale smo poneku haljinu koja se izdvojila i postala "must have", ili poslužila kao modna inspiracija brojnim generacijama.

Čini se da bi ova plava haljina ispunjena sitnim cirkonima, naglašenih naramenica i izraženog dekoltea, s rajsferšlusom na leđima, mogla zameniti malu crnu haljinu iz druge sezone ili haljinu na jedno rame, koju smo takođe obožavale.

BACKGRID USA/Profimedia

Plava midi haljina koju Sara Džesika sada nosi potpisuje Aleks Peri i podseća na sam početak serije "Seks i grad". Stilista ju je vešto zaokružio metalik cipelama s otvorenom petom i visokom štiklom, te šljokičastom torbom s plavim detaljem, koja se savršeno uklopila i osvežila kompletan autfit.

BACKGRID USA/Profimedia