Aktuelno

Kraljica stila i kad joj je teško: Kejt Midlton u čarobnom izdanju, detalj je 6.000 $ FOTO

Kejt Midlton pojavila se u javnosti prvi put nakon šest meseci, koliko ima da je objavila da je bila podvrgnuta hemoterapiji zbog jednog vida tumora.

15.06.2024.

15:46

Izvor: superžena

7
Kraljica stila i kad joj je teško: Kejt Midlton u čarobnom izdanju, detalj je 6.000 $ FOTO
Profimedia

Podeli:

Kao i uvek, princeza od Velsa oduševila je stajlingom i elegancijom, a za porodično pojavljivanje na "Trooping the Color 2024" paradi u Londonu odabrala je belu haljinu dugih rukava sa crnim detaljima.

U pitanju je elegantna kreacija dizajnerke Jenni Packham uz koju je Kejt Midlton nosila crno-beli šešir jedinstvenog oblika, marke Philip Treaci, i sasvim bele cipele.

Božanstveni stajling je upotpunila skupocenim nakitom - bisernim Cassandra Goad minđušama, čija cena je oko 6.000 dolara, prenosi Page Six.

Profimedia

Gracioznu kreaciju je ukombinovala s crnom torbicom koju je nosila u ruci, a u pitanju je komad marke Mulberri od 750 dolara.

Iako je i dalje u procesu lečenja, kako je objasnila u obraćanju javnosti, Kejt je beskrajno zahvalna na svim porukama podrške i istakla je da će njeno lečenje trajati još nekoliko meseci te da se u ovom teškom periodu bavi stvarima koje joj daju energiju i optimizam.