Aktuelno

Vraća se trend 90-ih: Obožavamo da ih nosimo, sada idu uz sve kombinacije

Vratile su nam se preudobne japanke i ovog leta ih možete nositi u svim prilikama - od ležernih dnevnih do elegantnih večernjih.

24.06.2024.

16:21

Izvor: superžena

7
Vraća se trend 90-ih: Obožavamo da ih nosimo, sada idu uz sve kombinacije
Kim Ruoff/Shutterstock

Podeli:

Modni trendovi se menjaju iz godine u godinu, a ove 2024. svedočimo još jednom povratku nekada omiljenih "papuča". U pitanju su japanke, koje se vraćaju na modnu scenu kao neizostavni modni dodatak - za ležerno odevanje i svečane prilike.

Povratak trendova iz prošlosti nije neuobičajen, pa povratak popularnosti japanki stiže kao još jedno osveženje. Bile su sinonim za letnju obuću zbog udobnosti, slaganja uz svaku modnu kombinaciju, jednostavnosti i praktičnosti. A što je najvažnije, odličan su izbor za letnje vrućine.

Možete ih nositi na plažu, u noćni izlazak, na ručak ili u šetnju. Možda nekada nismo mogli da ih obuvamo u svakom momentu, ali sada su japanke idealne za apsolutno sve prilike - i mnoge dame su nam to već i pokazale odričuću se visokih potpetica u korist japanki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Vazzana (@cvazzana)

Odličan su ozbor uz lepršave suknje, farmerke, kratke pantalone, ali i elegantne večernje haljine, zato ne morate previše razmišljati sa čime da ih uklopite, jer ovog leta vam je sve dozvoljeno.

Pored klasičnih, od raznih materijala, ovog leta popularne su i japanke s platformom, pa ukoliko ste zaljubljenik u deblji đon, retro eleganciju i udobnost iznad svega, a takođe želite i da vam daju dodatnu visinu i da odlično pristaju svakom stilu, savršen su izbor za vas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere