Aktuelno

"Platili su Borisa Džonsona da dođe i ovo su dobili" FOTO

Nisu bili svi oduševljeni modnim izdanjem bivšeg britanskog premijera...

14.07.2024.

11:59

Izvor: superžena

11
"Platili su Borisa Džonsona da dođe i ovo su dobili" FOTO
Profimedia

Podeli:

Danas je poslednji dan trodnevne ceremonije venčanja Ananta Ambanija, naslednika najbogatijeg čoveka Azije Mukeša Ambanija, i njegove dugogodišnje devojke Radike Merčant, a pažnju javnosti privukao je bivši britanski premijer Boris Džonson.

Ma, kakva mlada: Bivša misica "izdominirala" na svadbi veka FOTO

Bivši premijer se na venčanju bogatog naslednika pojavio u društvu svoje 24 godine mlađe supruge Keri Džonson. Sa sobom su poveli i svoju decu, njih troje, a porodični dolazak bio je propraćen skandalom.

Preciznije rečeno, Boris Džonson je bio skandal sam po sebi, jer se na svečanoj ceremoniji, vrednoj 600 miliona funti, pojavio u krajnje neprikladnoj garderobi.

Razbarušena kosa i neispeglani delovi odevne kombinacije bili su samo neki detalji koji su zapali za oko pratiocima venčanja.

Fotografije su dospele i do društvenih mreža, a korisnici Eksa (bivšeg Tvitera) su Džonsona uporedili sa animiranim likom Šrekom.

"Platili su Borisa Džonsona da dođe i ovo su dobili", "Dosta podseća na Šreka", "Bože pomozi, ovo je naš premijer", bili su samo neki komentari...