Aktuelno

Modni promašaj i povratak velike zvezde: Tek je počelo, a već pljušte kritike FOTO

Vinona Rajder i Džena Ortega pojavile su se zajedno na crvenom tepihu u Veneciji.

29.08.2024.

9:09

Izvor: superžena

1
Modni promašaj i povratak velike zvezde: Tek je počelo, a već pljušte kritike FOTO
Profimedia

Podeli:

Tradicionalni Filmski festival u Veneciji počeo je juče i okupio brojne slavne ličnosti, a prestižnu manifestaciju otvorila je premijera filma "Beetlejuice Beetlejuice", pa tako i njegove glavne junakinje.

Mlada glumica i zvezda filma Džena Ortega pojavila se na crvenom tepihu sa starijom koleginicom Vinonom Rajder, a zbog autfita koje su nosile nisu baš naišle na oduševljenje publike.

Džena je nosila dugu crvenu haljinu od tila, golih leđa, s plisiranim donjim delom, a kako je bila providna, jasno su se videle i crvene gaćice koje je nosila. Gornji deo haljine je u obliku srca, s tankim bretelama, a crnokosa glumica je ovaj provokativan stajling upotpunila zlatnim nakitom i jačom šminkom.

Vinona Rajder, koja je godinama odmarala od Holivuda i koja je obradovala publiku svojim povratkom, bila je u nešto drugačijem izdanju, ali takođe u suknji od tila, koju je kombinovala s belom košuljom i kratkim sakoom. Kosa joj je bila skupljena u visoku punđu, a bila je našminkana u blažim tonovima.

Nije se pojavljivala na filmskom platnu čak 15 godina, a za nju je ovo veoma značajan projekat i veliki povratak, jer je glumila i u prvoj verziji filma "Beetlejuice" (1988) i zahvaljujući toj ulozi postala slavna.