Aktuelno

Modna lekcija Amal Kluni: O njenim izdanjima u Veneciji bruji svet FOTO

Za sobom je ostavila još jedan snažan utisak, a modnim izražajima nas je ponovo impresionirala.

02.09.2024.

19:23

Izvor: superžena

10
Modna lekcija Amal Kluni: O njenim izdanjima u Veneciji bruji svet FOTO
Profimedia

Podeli:

Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni napustili su Veneciju, a njihovo prisustvo na ovogodišnjem, 81. Filmskom festivalu ostavilo je snažan utisak.

Jasno je zbog čega je Džordž Kluni uvek u središtu dešavanja i ne mora apsolutno ništa da uradi da bi privukao pažnju - dovoljno je što važi za jednog od najvećih holivudskih šmekera - ali, njegova životna saputnica ga u tome i te kako prati. I to bez greške.

Profimedia/ANSA/ETTORE FERRARI

Lepa advokatica, kojoj je pošlo za rukom da osvoji srce tada "večitog neželje", očarala je svojim modno osveštenim izdanjima i ni ovog puta, kao ni ranije, nije nas razočarala.

Uoči samog festivala, za večeru s prijateljima odabrala je božanstvenu končanu haljinu u beloj boji i ovo je definitivno bilo jedno od njenih najlepših modnih izdanja.

Za samu premijeru filma "Wolfs" u kojem njen suprug igra glavnu ulogu, ni manje ni više nego s još jednim holivudskim lepotanom Bredom Pitom, oduševila je korset-haljinom modne kuće Versace, dugog šlepa, koju je ukombinovala sa Aquazzura štiklama.

Da bi ostavila još jači utisak, imala je voluminiziranu frizuru u stilu Sofije Loren.

Profimedia

I nakon besprekornog izgleda i jakog utiska koji je ostavila na crvenom tepihu, servirala nam je još niz savršenih izdanja, pa je tako i bela Chanel haljina na još jednoj večeri privlačila veliku pažnju.

Profimedia

Još jednom je Amal stavila do znanja da i te kako pristaje slavnom holivudskom glumcu i da i te kako može biti ponosan na svoju suprugu, a dokazala nam je i da je, bez premca, modna ikona današnjice, te da pažljivo bira seksepilne autfite i, želela to ili ne, mnogima zadaje modne lekcije.

BACKGRID UK/Profimedia