Aktuelno

Savršena haljina na fatalnoj lepotici koja je savršena iz svakog ugla FOTO

Irina Šajk je uživala u trenucima sa ćerkom, a društvo im je pravio i njihov pas.

07.09.2024.

8:44

Izvor: superžena

4
Savršena haljina na fatalnoj lepotici koja je savršena iz svakog ugla FOTO
Profimedia

Podeli:

Manekenka Irina Šajk, zanosna Ruskinja specifične lepote i izvajanog tela, koja gotovo u svim izdanjima izgleda prefektno, često nam dokazuje koliko je brižna majka i koliko je posvećena svojoj ćerki Lei, koju je dobila u braku sa holivudskom zvezdom Bredlijem Kuperom.

Irinu su paparaci uhvatili dok je sa preslatkom naslednicom i svojim psom šetala ulicama Njujorka, a za ovu priliku bila je besprekorno odevena. Nosila je dugu, jednostavnu crnu haljinu neobičnog kroja s upečatljivim bretelama i detaljem koji je čini veoma ženstvenom, a uparila ju je sa patikama za trčanje.

Imala je i crne naočare za sunce, kao i minđuše koje su joj savršeno pristajale uz ležernu frizuru, a da prati modne trendove pokazala je i izborom torbe.

I ovog puta je lepa Ruskinja imala na licu minimalnu šminku, i definitivno ćemo se ponovo složiti s onim što je već godinama prati - da je savršena u svakom izdanju.

Ljubav s Brelijem Kuperom dogodila se u trenutku kada su oboje prolazili kroz raskide, a razišli su se pre pet godina. Bivši par ima ćerku Leu, te uživaju u porodičnim susretima i jasno je da ljubav nije izgubljena.

Glumac je trenutno u vezi sa Irininom koleginicom, manekenkom Điđi Hadid.