Aktuelno

Prirodne grudi su tu da se otkriju: Preko dana dama, uveče zavodnica i opasnica FOTO

Sidni Svini očarala je modnim kombinacijama na crvenom tepihu u Torontu.

09.09.2024.

15:57

Izvor: superžena

14
Prirodne grudi su tu da se otkriju: Preko dana dama, uveče zavodnica i opasnica FOTO
Profimedia

Podeli:

Čini se da je preko noći postala jedna od najseksepilnijih holivudskih glumica, a svakom pojavom nam Sidni Svini i dokazuje da opravdava tu titulu. Ovih dana se nalazi na Međunarodnom festivalu u Torontu, u Kanadi, gde promoviše svoj novi film "Eden", pa ni ovog puta nije prošla nezapaženo.

Nije samo privukla veliku pažnju na crvenom tepihu, već je mamila poglede i na zabavi "Road to the Golden Globes" u raskošnom hotelu "Four Seasons".

I ovog puta je australijska glumica izabrala da akcenat stavi na svoje prirodne grudi (uvek naglašava da su prirodne), bar u ovoj večernjoj varijanti, a ponela je crnu elegantnu toaletu - plišanu haljinu sa ženstvenim detaljima na "škakljivom" mestu, koja dolazi iz modne kuće "Alexander McQueen".

Od vrata do predela stomaka je providan deo haljine ukrašen čipkanim vezom, a donji deo haljine je dužine do poda i neupadljivo prati liniju tela.

Profimedia
 
Sidni je ovaj elegantan izgled zaokružila svetlucavim, skupocenim prstenjem, prirodnijom frizurom s blagim talasima u kosi.

Narednog dana se pojavila u potpuno drugačijoj kombinaciji, u stilu slavnih dama.

Na crvenom tepihu na premijeri svog novog filma pozirala je u kreaciji modne kuće "Erdem", inspirisanu retro stilom i krojem, a reč je o koktel haljini u boji šampanjca, sa cvetnim detaljima. Iznad haljine je nosila isti takav bolero i ovog puta naglasak nije bio na njenom bujnom poprsju.

Profimedia