Aktuelno

Prebolela raskid, pa "ubija" dekolteom: Bez odeće smo je svi već videli... FOTO

Dakota Džonson pojavila se na Nedelji mode u izazovnoj svečanoj "Guči" haljini.

10.09.2024.

14:55

Izvor: superžena

4
Prebolela raskid, pa "ubija" dekolteom: Bez odeće smo je svi već videli... FOTO
Profimedia

Podeli:

Nedelja mode u Njujorku okuplja brojne slavne ličnosti, a u sklopu ovog modnog događaja priređena je i svečana "Caring for Women" večera na kojoj su se našle Kim Kardašijan, Dakota Džonson, Keri Vašington, Keti Peri, Salma Hajek i mnoge druge žene.

Glumica Dakota Džonson, zvezda erotske trilogije "50 nijansi sive", pojavila se u upečatljivoj i veoma izazovnoj kreaciji luksuzne modne kuće "Guči" (Gucci).

U pitanju je svečana, ali i provokativna haljina skrojena od dekoltiranog šljokičastog i providnog gornjeg dela, a donji deo je u vidu ženstvene suknje u beloj boji, koja pada sve do poda. Dekolte seže do pupka, pa je privukla veliku pažnju svojim dolaskom.

Savršen spoj elegantnog i izazovnog na glumici je izgledao čarobno, a ovu kombinaciju je upotpunila upečatljivim nakitom, kao i frizurom koja je novi retro trend - "zavesa-šiške" o kojima smo već pisali.

Profimedia


Dakota Džonson je pre mesec dana raskinula sa frontmenom grupe "Coldplay", Krisom Martinom, nakon sedmogodišnje veze. Verili su se pre nekoliko godina, a umesto očekivanog venčanja, stavili su tačku na svoju ljubavnu priču.

"Kris i Dakota očajnički su se trudili poslednjih meseci da njihova veza uspe. Uvek će gajiti ljubav jedno prema drugom, ali su zaključili da veza ne može da opstane. Oboje su veoma zaposleni; Kris je bio u Evropi s bendom i oboje imaju svoje prioritete, strasti i obaveze koje se ne poklapaju. Pokušali su, ali jednostavno nisu uspeli", ispričao je izvor za Daily Mail.