Aktuelno

Bile su hit 70-ih, ponovo su "in": Uvek ćete izgledati kao da ste izašli iz salona FOTO

Ove jeseni ćemo ponovo nositi "zavesa-šiške" koje, osim što lepo izgledaju, veoma su praktične za održavanje.

09.09.2024.

10:54

Izvor: superžena

1
Bile su hit 70-ih, ponovo su "in": Uvek ćete izgledati kao da ste izašli iz salona FOTO
Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

Podeli:

Kako su još početkom godine predvideli svetski popularni modni stručnjaci, "zavesa- šiške" su ponovo popularne, a viđali smo ih na brojnim slavnim ličnostima. Nosila ih je Margo Robi, Bili Holidej, Andra Dej...

Sve više trendova iz sedamdesetih godina vraća se na velika vrata, pa zaključujemo da su poslužile kao velika inspiracija u diktiranju modne scene. Svedoče tome i dobre stare zvoncare (bilo farmerke ili pantalone) koje je savršeno izneo i Bred Pit na nedavnom Filmskom festivalu u Veneciji), šminka, pa i frizure, piše Diva.hr.

Nekada popularne "zavesa-šiške" bile su obožavane, a influenseke i trendseterke danas su jednostavno lude za njima. Osim što lepo izgledaju i menjaju imidž uz malu korekciju (bez drastičnog skraćivanja kose), jednostavne su za održavanje, pristaju gotovo svim oblicima lica, a ono što je najvažnije - uvek ćete imati sjajnu frizuru, kao da ste tek izašli iz frizerskog salona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Stegner (@juliastegner)

Takođe, možete ih nositi i sa skupljenim repom, sa punđom, s puštenom kosom, zalizanom kosom, stavljenom iza uha... Dakle, idu uz gotovo svaku ideju i ove šiške vam i daju mogućnost da svakog dana imate "novu" frizuru, ukoliko ste od onih koji vole promene.