Aktuelno

Iste, ali samo na prvi pogled: Holivudska lepotica i fatalna Albanka "zapalile" izgledom FOTO

Rita Ora i Eiza Gonzales blistale su u naizgled istim haljinama, ali zapravo je ista bila samo boja.

17.09.2024.

9:19

Izvor: superžena

1
Iste, ali samo na prvi pogled: Holivudska lepotica i fatalna Albanka "zapalile" izgledom FOTO
Profimedia

Podeli:

Albanska pevačica Rita Ora i glumica Eiza Gonzales sinoć su privukle veliku pažnju na dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu, kada su se pojavile u raskošnim roze haljinama na crvenom tepihu.

S obzirom na to da pripreme za ovaj događaj traju dugo, pa su se sigurno i ove dve dame namučile oko izbora haljine kako bi ostavile što bolji utisak, situacija nije tekla onako kako su planirale. Iako su haljine na prvi pogled identične, što zbog boje, što zbog golih ramena, zapravo imaju niz detalja po kojima se razlikuju. Nije potrebno napominjati da su i jednoj i drugoj toalete savršeno pristajale.

Atraktivna Meksikanka nosila je haljinu modne kuće "Tamara Ralph" čiji dekolte je bio glavni "detalj" i mamac za privlačenje pažnje, naročito na lepotici kakva je glumica.

Profimedia

Nežno roze kreacija dužine je sve do poda, a krasi je i perje u istoj boji, koje je Eiza ležerno spustila preko ruku. Nije nosila ni aksesoare ni imala glamuroznu frizuru, a čak je i šminka bila u prirodnim tonovima.

Izjavila je za "EOnline" da voli roze boju i da je želela baš u njoj da se pojavi na svojoj prvoj dodeli Emi nagrada, kako bi dočarala taj trenutak.

S druge strane, i Rita Ora je izgledala fantastično u haljini iste boje, koja je takođe naglašavala njen dekolte i njenu fantastičnu liniju.

Ova kreacija je podrazumevala i rukave i perje koje se takođe vuklo po podu, pa su zbog identičnih pelerina i boje Rita i Eiza na prvi pogled bile u istim toaletama.

Zgodna pevačica je drugačije i začinila ovu odevnu kombinaciju za Emi; nosila je i nakit, imala je i glamurozniju frizuru, a i jaču šminku.

Profimedia
 
loader