Aktuelno

4 stvari koje bi stilisti bacili iz vašeg ormana – vreme je da im kažete zbogom

Mikaela Erlanger je jedna od najpoželjnijih stilistkinja na svetu i tome je znatno doprineo njen angažman kod dve dame, Lupite Njongo i Dženifer Hadson.

18.03.2024.

20:50

Izvor: Ženski magazin

0
4 stvari koje bi stilisti bacili iz vašeg ormana – vreme je da im kažete zbogom
christinarosepix/Shutterstock

Podeli:

Upravo ona je sastavila spisak odeće koja treba nestati iz garderobera svake žene. Kao rezultat toga, postoji dobra šansa da u našim ormanima (na kraju) zavlada red.

Verovatno u svom ormanu imate odeću koju ne volite da nosite ili onu koja vam se dopada, ali vam jednostavno ne odgovara. Svaka žena poseduje takve "dragulje", a evo od kojih komada bi trebalo da se oprostite.

Rasparene čarape

Svako od nas ima čitavu kolekciju pojedinačnih čarapa (znate - mašina za veš redovno jede po jednu čarapu). Erlanger savetuje da prvo oslobodite svoje ormane usamljenih čarapa. Učinite vaš život lakšim ujutru.

Bele majice u lošem stanju

Bela majica je odličan odevni komad, ali sve majice u lošem stanju definitivno bi trebalo izbaciti iz ormana. Čak i ako su vam to omiljene majice, morate da se pomirite s činjenicom da nikada neće biti nove, što onemogućava ponovnu upotrebu. Bela majica mora da bude snežno bela, inače često izgleda prljavo.

Neudobne cipele s visokom potpeticom  

Pogledajte u svoje cipelarnike. Verovatno imate cipele koje su lepe, ali nažalost ne možete hodati u njima. Ukoliko ste ih nosili i ispostavilo se da je potpetica viša nego u radnji, ili imate bolove u nogama – otarasite se ovih cipela. Napravite mesta za nove, podjednako lepe, ali definitivno udobne cipele.

Farmerke koje ne odgovaraju vašoj silueti

Farmerke vremenom menjaju svoj oblik, tako da je sasvim normalno da posle izvesnog vremena ne odgovaraju našem telu. S vremena na vreme, pregledajte i isprobajte farmerke i izbacite one koje ne nosite i koje vam više ne pristaju. Ovo će vas spasiti ujutru kada birate šta da obučete. Dok isprobavate sve modele iz ormana verovatno ćete shvatiti da 80% nije pogodno za upotrebu.