Aktuelno

Zbog ubitačnog dekoltea sve palo u drugi plan: Džepna Venera pokorila modnu pistu FOTO

Glumica Eva Longorija se pojavila na Nedelji mode u Parizu i pokazala zboog čega je baš ona sinonim za eleganciju, ali i seksepil.

24.09.2024.

9:46

Izvor: superžena

1
Zbog ubitačnog dekoltea sve palo u drugi plan: Džepna Venera pokorila modnu pistu FOTO
Profimedia

Podeli:

Eva Longorija je bila jedna od poznatih ličnosti koje su prošetale na Nedelji mode u Parizu. Iako je glumica bila tu kao zaštitno lice poznatog brenda L'Oreal Paris, njeno modno izdanje je zasenilo sve.

Ona je prošetala u beloj asimetričnoj haljini sa dubokim dekolteom koju je uklopila uz elegantne srebrne sandale. Evina kombinacija je bila specifična zbog samog kroja haljine koja ima naglašena ramena i prilično dubok dekolte koji glumica voli da istakne u prvi plan.

Zahvaljujući velikim naborima, haljina pravi obline čak i onim ženama koje ih nemaju tako istaknute, pa je Eva ovim odabirom napravila pun pogodak i još više vizuelno naglasila svoj tanak struk.

Profimedia

Džepna Venera, kako inače zovu ovu zanosnu glumicu, imala je još i upečatljivu ogrlicu koja je pratila izazovan dekolte, pa je sve to u kombinaciji bilo dovoljno da zaseni i Karu Delevinj koja je bila pored nje.

Profimedia

Inače, Eva je vrlo često govorila o svom zdravom načinu života, pa uvek ističe da njeno izvajano telo ne dolazi samo od sebe, već da je tu uloženo dosta truda. Njena objave, naročito letnja izdanja sa plaže, su gotovo uvek najkomentarisanije na društvenim mrežama baš zbog zanosnog izgleda.