Aktuelno

Polako se bliži kraj leta, ali ne i kraj njenih golišavih izdanja FOTO

Eva Longorija još jednom je pokazala svoju zanosnu figuru.

27.08.2024.

13:44

Izvor: superžena

5
Polako se bliži kraj leta, ali ne i kraj njenih golišavih izdanja FOTO
BACKGRID UK/Profimedia

Podeli:

Glumica već duže vreme uživa u čarima Španije, ali i u porodičnim trenucima sa svojim sinom i suprugom. Ona pametno koristi poslednje dane leta - na plaži u Marbelji.

Fotografije svojih letnjih dogodovština i ona sama je nedavno objavila na mrežama i, naravno, veliku pažnju privuklo je njeno izdanje.

"Poslednji dani leti", napisala je glumica u opisu svoje golišave fotke na Instagramu.

Džepna Venera, kako mnogi zovu Longoriju, nije se stidela da pokaže atraktivnu figuru u još atraktivnijem bikiniju, te su grudi bile u prvom planu.

Inače, Eva je velika ljubiteljka zdravog načina života, a ova figura je rezultat toga. Jednom prilikom je otkrila kako uspeva da ima oblikovano, mišićavo telo i savršenu liniju.

Lepa glumica najčešće jede organske i sveže namirnice, a trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput prokelja, spanaća i brokolija. Posle većine obroka voli da pojede i orahe s jogurtom.

Trudi se da ne konzumira šećer i ugljene hidrate, a jedan dan u nedelji odvaja za to da dozvoli sebi da pojede malo pice ili čipsa. Kaže da slatko ne voli pa ga onda ni ne jede.

Više pročitajte OVDE.