Aktuelno

Celom svetu pokazala zašto je najlepša holivudska trudnica FOTO

Margo Robi uhvaćena je u šetnji u ležernoj, mnogima i neočekivanoj modnoj kombinaciji i pokazala da joj trudnoća odlično pristaje.

25.09.2024.

9:36

Izvor: superžena

1
Celom svetu pokazala zašto je najlepša holivudska trudnica FOTO
Profimedia

Podeli:

Australijska glumica Margo Robi, koja će uskoro prvi put postati majka, nedavno je uhvaćena tokom šetnje u u Brentvudu, u Kaliforniji, kada je veliku pažnju privlačila svojim povećih trudničkim stomakom.

U pitanju je bio jedan opušten izlazak sa suprugom Tomom Ekerijem, a lepa glumica je za ovu priliku nosila veoma atraktivnu i ležernu odeću. Bila je sva u crnom, a providnom majicom je dala do znanja da uživa u trudničkim danima.

Široke, lepršave pantalone i usku majicu dugih rukava i spuštenih ramena uparila je sa crnim udobnim sandalama, crnom torbom s debelim kaišem i tamnim sunčanim naočarima.

Profimedia

Frizura je bila prirodnije varijante uz blagu šminku, a glumica nas je već navikla na to da u svakom izgleda lepo, te da je s razlogom nazivaju jednom od najlepših holivudskih trudnica.

Inače, Margo Robi i Džejkob Elordi glumiće u predstojećoj adaptaciji romana "Orkanski visovi", koji će režirati oskarovka Emerald Fenel.

Profimedia