Aktuelno

Lice joj je bilo uništeno operacijama, sad se pojavila i pokorila mlađe manekenke FOTO

Proslavljena manekenka se vratila na modnu pistu u punom sjaju.

25.09.2024.

21:23

Izvor: superžena

0
Lice joj je bilo uništeno operacijama, sad se pojavila i pokorila mlađe manekenke FOTO
Profimedia

Podeli:

Slavna Linda Evanđelista šest godina nije napuštala svoj stan i nije se pojavljivala u javnosti nakon neuspelih estetskih korekcija nakon kojih je potpuno upropastila svoju lepotu.

Linda je nakon procedure zamrzavanja masti ostala "deformisana", o čemu je i govorila u nekim intervjuima, međutim tada nije bila svesna koliki rizik nosi zahvat kom se podvrgava.

Ipak, nakon svega, ona je uspela da povrati stari sjaj, višak kilograma je izgubila, a na licu joj se ne vide više nikakve posledice. Ona je prošetala ponovo modnom pistom i svi su ostali bez daha.

Laurent VU/SIPA/2409251234/Profimedia

Linda je na Nedelji mode u Parizu gostovala reviji brenda Saint Laurent za proleće/leto 2025.

Čuvena manekenka je tom prilikom prošetala spoj nespojivog. Naime, ona je uklopila crnu suknju i sportski duks preko kog je imala duži kožni mantil. Da bi dodatno "zakomplikovala" celu kombinaciju, Linda je sve upotpunila tankim najlon-čarapama sa šarom i elegantnim salonkama sa kaišićem.

Profimedia

Njen prepoznatljivi osmeh i prirodna lepota su još jednom pokazali zbog čega je baš Linda jedna od najpoznatijih manekenki, a ona je opet postala zvezda iako to možda nije želela.