Aktuelno

Ovaj odevni komad je novi trend kod nas: Prošlog leta je bio omiljen, sad još lepši FOTO

Prošlog leta su bili "must have", a sada stižu u drugačijem izdanju i to nas veoma raduje.

28.09.2024.

21:15

Izvor: Fashion.hr

0
Ovaj odevni komad je novi trend kod nas: Prošlog leta je bio omiljen, sad još lepši FOTO
Creative Lab/Shutterstock

Podeli:

Prsluci su još od prošlog leta među omiljenim komadima u ormarima vernih sledbenica mode, a iako se od ovog trenda nismo oprostili ni ove sezone, sada je poprimio nešto drugačiji oblik.

Nakon kratkih modela ravnog kroja, početkom 2024. u fokus su stigli "longline" prsluci naglašenog struka i ženstvene siluete u duhu 50-ih. Njihova popularnost i dalje ne jenjava, ali sve više pažnje dobijaju podjednako dugi, ali mnogo opušteniji i predimenzioniraniji prsluci.

Ovi "oversized" modeli koketiraju s muškim i "uniseks" odevanjem te se u skladu s time stilizuju na drugačiji način. Trendseterke svoje prsluke širokih krojeva koji prelaze preko kukova neretko nose otkopčane, nonšalantno ih prebacujući preko belih majica ili klasičnih košulja. Takođe, ovako predimenzionirani kroj može izgledati sjajno u kombinaciji sa sasvim kratkom suknjom ili kratkim pantalonicama, kojima ćete postići savršen balans ozbiljnosti i seksepila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sepideh Evin (@sepidehghmi)

Što se tiče samog dizajna, vrlo su trendi minimalistički modeli bez kragni ili revera te s "nevidljivim" kopčanjem, ali i bezvremenski strukturirani modeli koji odišu poslovnom elegancijom. Klasični crni prsluk je komad koji će se s lakoćom uklopiti u svaki orman, ali nećete pogrešiti niti sa sivom, bež ili smeđom bojom, kao ni sa diskretnim uzorkom prugica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aylin Sengül (@aaylingk)