Aktuelno

Nikad provokativnija: U prvoj haljini su kipele grudi, a u drugoj ih je ponosno pokazala svetu FOTO

Ako ste mislili da je prethodno izdanje bombastično, onda pogledajte ovo...

30.09.2024.

15:28

Izvor: superžena

3
Nikad provokativnija: U prvoj haljini su kipele grudi, a u drugoj ih je ponosno pokazala svetu FOTO
Profimedia

Podeli:

Nedelja mode u Parizu i dalje traje, a glavni grad Francuske i dalje vrvi od poznatih zvezda. Veliku pažnju tamošnje javnosti privukla je i nemačka lepotica - po ko zna koji put.

Hajdi Klum nedavno je prošetala modnom pistom u lateks halini koja je otkrivala dosta toga. Njene bujne grudi kipile su iz preuskog gornjeg dela, a ona se ponosno osmehivala publici. Svojim provokativnim izdanjem opčinila je posetioce događaja, a modni kritičari su tada ostali bez teksta.

Profimedia/BACKGRID USA

A onda je usledio novi šok...

Hajdi se pojavila na proslavi modne kuće "Vetements" u golom izdanju, a sa sobom je povela 15 godina mlađeg supruga Toma Kaulitza. Iako je došla u dugačkom, satenskom mantilu, ubrzo ga je skinula, iznenadivši sve pristune.

Zgodna Nemica ispod mantila nosila je potpuno prozirnu haljinu od crnog tila, a ispod nje je imala samo tanga gaćice i bujne grudi. Ova lacivna kreacija istakla je njene duge noge i izvajanu figuru, te joj se ovakav provokativni izgled može i oprostiti.

Izdanje je zaokružila svetlucavim, efektnim nakitom, sa akcentom na dugačku ogrlicu sa safirom koja je dodatno istakla njene najbolje adute.

Kako vam se dopada?

Profimedia/BACKGRID USA