Aktuelno

Venčanica Selin Dion je proglašena najružnijom, a zbog nje je završila i u bolnici FOTO/ANKETA

Venčanice su uvek nepresušna tema kada je u pitanju najlepši najsavršeniji model.

13.10.2024.

14:45

Izvor: superžena

2
Venčanica Selin Dion je proglašena najružnijom, a zbog nje je završila i u bolnici FOTO/ANKETA
Profimedia

Podeli:

Dosta toga znamo o lepim venčanicama poznatih dama, među njima je i ona koju je nosila Grejs Keli, ali i Kejt Midlton. Nakon njih su mnoge žene kopirale skupocene i elegantne odabire, ali ipak, postoje i one "loše" za koje se takođe odluče neke od poznatih dama.

Na toj listi najružnijih venčanica nalazi se gotovo uvek i ona u kojoj se udala Selin Dion 1994. godine.

Slavna pevačica je imala raskošnu ceremoniju u bazilici Notr Dam u Montrealu, a nosila je venčanicu od francuske svile koju su kreirali Mirella i Steve Gentile.

Kako je navela i tada, oduvek je znala kakvu venčanicu želi.

"Želela sam venčanicu za princezu, poput onih o kojima maštamo u svojim snovima, ali danas plaćam cenu svoje želje. Moram vam reći da nije lako kretati se u njoj, teška je, ali ne žalim ni zbog čega", rekla je Selin posle venčanja.

Profimedia

Ona je čak imala i fascinator od 2.000 kristala, koji je bio pričvršćen za njenu glavu i bio je težak čak 2.7 kilograma. Pored toga imala je i ogroman veo dužine šest metara, za koji se danas ne bi većina devojaka odlučila.

I pored svega toga, Selin je zbog venčanice završila u bolnici. Naime, kada je skinula fascinator, od njegove težine i pritska imala je posekotinu na glavi, ali i čvorugu veličine jajeta nasred čela. Odmah je otišla kod lekara i narednih nekoliko dana je morala da pije antibiotike.

U anketi nam odgovorite i da li vam se dopada venčanica Selin Dion koju su svi osudili...


loader