Aktuelno

Adrijana Lima opet žari i pali: "Prepolovila se", pa obukla tange za reviju FOTO/VIDEO

Nakon šest godina pauze, čuveni Viktorijini anđeli opet su raširili krila u Njujorku.

16.10.2024.

9:03

Izvor: superžena

1
Adrijana Lima opet žari i pali: "Prepolovila se", pa obukla tange za reviju FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Sinoć je Njujork bio centar modnih dešavanja i skandala. "Krem de la krem" američkog sveta skupio se radi povratničke revije brenda "Victoria's Secret", ali i najistaknutijih predstavnika ovog događaja.

Među njima je bila i ona - simbol Viktorijinih anđela - Adrijana Lima.

Profimedia

Iako je čuvena Brazilka tačno pre šest godina okačila svoja krila o klin, sinoć se vratila u velikom stilu, sa velikim osmehom. Lima je na reviji pokazala dva modna izdanja i sve prisutne je podsetila na dane velike slave gorepomenutog brenda.

Ona je za ovu priliku nosila metalik krila, crne komade veša i helanke u karo dezenu. Kada se okrenula, videla se neobična tanga, ali i još nešto...

Profimedia

Njen hod bio je pomno ispraćen na sceni i tek tada se videlo koliko kilograma je zapravo izgubila. i dok su jedni bili oduševljnie povratkom svog omiljenog anđela, drugi su, pak kritikovali njeno zategnuto lice, "uništeno" estetskim korekcijama.

A onda je usledilo i drugo, vatrenije izdanje...

Na sceni se pojavila i u crvenom vešu, a frizuru je stilizovala u konjski rep. celokupno izdanje je zaokružila efektnom tamnom šminkom.

Profimedia

Podsetimo, omiljeni ženski brend poslednji put je odžao svoju reviju pre tačno šest godina, 2018. Tada su se uz suze i srceparajuće reči oprostili od reflektora modnih pista, šire javnosti, ali i svojih najistaknutijih anđela.

Adrijana Lima je te 2018. godine poslednji put šetala modnom pistom za čuveni modni brend. Nakon toga je svoju modeling karijeru stavila na pauzu, jer joj je roditeljska uloga bila mnogo važnija.