Aktuelno

Obukla je haljinu za moderne princeze i u 55. zasijala: Hoće li ova žena ostariti? FOTO

Los Anđeles je proteklog vikenda ugostio brojne velike zvezde Holivuda i prisustvovao jednom velikom ujedinjenju.

22.10.2024.

17:28

Izvor: superžena

0
Obukla je haljinu za moderne princeze i u 55. zasijala: Hoće li ova žena ostariti? FOTO
Profimedia

Podeli:

Proslavljena glumica Uma Turman pojavila se na gala večeri u organizaciji Muzeja filmske akademije, ali nije došla sama.

Tačno 30 godina je trebalo Umi Turman, Kventinu Tarantinu i Džonu Travolti da se ponovo pojave zajedno na crvenom tepihu nakon kultnog filma "Petparačke priče".

Film ove godine slavi 30. rođendan, a glumica je za tu priliku odabrala posebnu haljinu. Duga satenska kreacija braon boje sa elegantnim rukavima je sve što smo mogli da vidimo u ovom modnom izdanju i sofisticiranosti nije bilo kraja. Mnoge je ova kombinacija podsetila i na svedenost kakvu imaju kraljevske porodice, pa su je poredili sa princezom.

Profimedia

Uma je upotpunila sve kosom koju je pokupila u nisku punđu, te zajedno sa Tarantinom pozirala fotografima. Kasnije im se pridružio i Džon Travolta, pa su zajedno jednim "selfijem" obeležili i rođendan filma koji je i danas izuzetno popularan.

Profimedia/Emma McIntyre

Glumica redovno oduševljava svojim izgledom, a njeno negovano lice u 55. godini je prava misterija za sve, međutim, Uma se nije podvrgla estetskim korekcijama, a za njenu mladolikost je zaslužno to što unosi dosta tečnosti i jede voće i povrće.