Roditeljstvo

Super žena i "Pčelica" poklanjaju knjige

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve zanimljive knjige o labradorima Arčiju i Dori koje je napisao Goran Marković u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja.

0 komentara

Vaši mališani i vi u nezaboravnoj avanturi

Iz rubrike Hiljadu zašto -hiljadu zato uvek dolaze zanimljiva pitanja. Gde na mapi sveta živi kralj svih životinja, lav? A gde možemo da sretnemo polarne medvede?Gde se kriju stidljive pande? Koliko puta ste čuli ova pitanja od vaših mališana?

0 komentara

Super žena i "Pčelica" poklanjaju knjige

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve zanimljive knjige "Naši fudbaleri na mundijalima – od Urugvaja do Rusije", autora Bojana Ljubenovića u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja.

0 komentara

Super žena i "Pčelica" poklanjaju knjige

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve zanimljive knjige "Na leđima slona" u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja.

0 komentara
prethodna strana 1 od 74 sledeca idi na stranu