Roditeljstvo

Super žena i "Pčelica" poklanjaju knjige "Čudesna planeta"

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve knjige u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu, broj telefona i koju knjigu želite od tri ponuđene, na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja.

0

Međunarodni dan devojčica!

Prema podacima UN, žene i devojčice čine gotovo polovinu od 285 miliona ljudi koji su tokom 2017. godine prelazili međunarodne granice kako bi izbegli opasnost u sopstvenoj zemlji ili potražili mogućnost za bolji život.

0 komentara

"Voz želja" ponovo jezdi Srbijom: Svi kreativci su dobrodošli

Mladi kreativci koji se priključe „Vozu želja“ - konkursu čiji je cilj jačanje dobrih odnosa Rusije i Srbije, mogu da osvoje vredne nagrade. Petu godinu zaredom kreativno nadmetanje organizuju „RŽD Internešenel“, časopis „Svetosavsko zvonce“ i Srpsko odeljenje Međunarodnog fonda Jedinstvo pravoslavnih naroda.

1 komentara

O čemu ćute ili lažu? Da li da se ljutimo?

Šta i kada tinejdžeri prećutkuju svojim roditeljima? Koliko je opasno kad sami pokušavaju da reše problem kom nisu dorasli? Niz je pitanja u ovom osetljivom uzrastu i neretko roditelji nisu sigurni kako da reguju i postupe sa svojom decom u tom uzrastu.

3 komentara
prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu