Uspešne žene

Srpkinja ušla u Ginisovu knjigu rekorda VIDEO

Srpska fitnes instruktorka i višestruka šampionka u bodibildingu, Milica Narančić, zvanično je ušla u Ginisovu knjigu rekorda.

28.02.2024.

18:13

Izvor: B92.net/TV Prva

0
Srpkinja ušla u Ginisovu knjigu rekorda VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Milica je za jedan minut uradila 61 sklek, a za emisiju "150 minuta", TV Prva je detaljno pričala o svojim naporima da dostigne ovaj rekord.

"Ja sam se za to spremala dva meseca, ali iza ta dva meseca je 20 godina konstantnog rada. Prva i originalna aplikacija za Ginisovu knjigu rekorda bili su sklekovi na jednoj ruci u jednoj minuti. Ja sam prijavila 35 i oni su mene prihvatili, ali su mi dali da uradim pušapove sa odbijanjem, jer su to atraktivni krosfit sklekovi, a to nije bila moja originalna aplikacija".

Milica, koja je trenutno u Njujorku, kaže da se ceo život kroz svet bodibildinga suočavala sa predrasudama. Međutim, kako kaže, predrasuda više ima u Srbiji, nego u inostranstvu.

"Predrasuda ima više u Srbiji, nego ovde (misleći na Njujork), gde su svi moj uspeh prihvatili sa oduševljenjem. U Srbiji ljudi ne znaju da je ta moja vežba bila jedna od osnovnih vežbi prethodnih 20 godina kada sam se takmičila u fitnes kategoriji, fitnes žene. Znači, obavezna 4 skleka i, naravno, dok sam ja vežbala godinama, to nikad nije bilo 4 skleka, već 400, tako da to meni nije problem".

Opširnije u video-prilogu: