Zdrav duh

Sa 26 je proglašena ženom savršenog tela, kažu da danas izgleda bolje: "Bila sam mršava" FOTO

Britanska manekenka i voditeljka Keli Bruk je ovim povodom objavila na Instagramu fotografiju staru devetnaest godina.

Sreda, 14.02.2024.

08:51

Izvor: Super žena

Sa 26 je proglašena ženom savršenog tela, kažu da danas izgleda bolje:
Foto: Profimedia

Podeli:

Prisetila se davnog vremena kada je bila voditeljka emisije "Love Island" u periodu od 2005. do 2006. godine, kada je imala 26 godina.

Magazin FHM proglasio ju je te godine najseksepilnijom ženom sveta, a da ima najsavršenije telo objavili su stručnjaci sa Univerziteta u Teksasu, koji su to ustanovili na osnovu visine, težine, dužine kose i oblika lica.

"Ova žena je potpuno prirodna i naučno savršena", poručili su tada autori studije, a dodatni plus je bio to što se Keli nije podvrgla estetskim zahvatima. Upravo ta titula ju je i proslavila, a danas joj poručuju da izgleda još bolje, da je još lepša sada i najzgodnija žena svih vremena.

Primetno je da se dosta promenila u odnosu na tada, ali Keli priznaje da se nikad bolje nije osećala.

Foto: Profimedia

"Slikali su me skoro svakog dana života i zaista mogu da vidim dokaze tog nesrećnog vremena. Kad pogledam svoje stare slike, kažem sebi: 'Oh, tada sam bila stvarno mršava', pa se setim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo", objasnila je u jednom od intervjua.

Foto: Profimedia

Keli Bruk (44) 2022. godine udala se za dugogodišnjeg dečka Džeremija Parisija (38), zgodnog italijanskog modela i glumca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.