Aktuelno

Lepotica za čijim oblinama uzdišu šokirala: "Nikad nisam probala..."

Sidni Svini otkrila je šta u životu nikada nije probala i ostavila obožavaoce u čudu.

01.04.2024.

11:45

Izvor: superžena

27
Lepotica za čijim oblinama uzdišu šokirala: "Nikad nisam probala..."
Profimedia

Podeli:

Američka glumica Sidni Svini, koja je poslednjih meseci u žiži interesovanja javnosti zahvaljujući ulozi u HBO-ovoj seriji "Euforija" koja ju je proslavila, otkrila je tajnu svog savršenog izgleda i naročito iznenadila jednim priznanjem.

Ova atraktivna plavuša ima 26 godina i mnogi smatraju da je među najlepšim glumicama današnjice, pa se i nameće pitanje - šta radi da bi održala liniju?

Zanimljivo i pomalo neverovatno, ali Sidni nikada ne konzumira kafu i često funkcioniše sa samo dva sata sna, kako je sama rekla.

"Spavam koliko god imam sati sna, ali poznata sam po tome što mogu da funkcionišem uz vrlo, vrlo malo sna jako dugo vremena", iznenadila je lepa glumica u intervjuu za "Wall Street Journal".

Mnogi se ovakvom odgovoru definitivno nisu nadali, jer je poznato da je za lepotu i zdravlje potrebno osam sati sna, a kada su glumicu upitali o njenoj rutini doručka, dodala je: "Nikad nisam probala kafu. Pijem samo vodu. Za doručak volim činiju bobičastog voća. Možda malo granole, slanine, kroasana, ali uvek je tu bobičasto voće".

Dakle, ukoliko želite da izgledate kao Sidni, potrebno je i da radite vežbe visokog intenziteta za oblikovanje celog tela, iako će vas posle toga "ubijati zadnjica", kako kaže popularna glumica, a moraćete i da ustajete svakog jutra u 7:30 sati.

Sidni se iz hobija bavi restauracijom starih automobila i jedva čeka da se pohvali svojim novim projektom.

"Imam automobil koji planiram da upalim. Ne želim još ništa da otkrivam, da ne pokvarim iznenađenje, jer ću objaviti na svom TikToku. Imam ga već neko vreme, čuvala sam ga i to će biti moj ovogodišnji projekat dok budem snimala 'Euforiju'", poručila je glumica.