Aktuelno

Popularna glumica otvorila dušu: "Zapamtite, nisam išla ni u školu"

Zendaja je u emotivnoj ispovesti govorila o tome da nije imala detinjstvo kao ostala deca, te da je vrlo rano zakoračila u svet odraslih.

11.04.2024.

9:21

Izvor: superžena

6
Popularna glumica otvorila dušu: "Zapamtite, nisam išla ni u školu"
Profimedia

Podeli:

Jedna od najpopularnijih glumica nove generacije, naročito među generacijom Z, Zendaja, koja je nedavno promenila imidž, može se pohvaliti uspešnom karijerom i glumice i pevačice, a svoje glumačko iskustvo započela je još kao dete u Diznijevim filmovima.

Kako priznaje u emotivnoj ispovesti, nije imala detinjstvo kakvo su imala druga deca, jer je veoma rano morala da brine o porodici i zarađuje kao dečja glumica, pa tek sada prolazi kroz svoju tinejdžersku fazu.

"Izmešana su mi osećanja o deci, slavi i dečjim glumcima. Videli smo puno slučajeva da je to štetno. Mislim da sam tek sada, kao odrasla osoba, shvatila da sam uvek radila samo ono što sam znala. Osećala sam se kao da sam gurnuta u svet odraslih; vrlo rano sam počela da prehranjujem svoju porodicu, događalo se mnogo promena uloga i tako sam zapravo odrasla", izjavila je Zendaja za "Vog".

Profimedia
 

Dodala je i da je stalno osećala pritisak u želji da bude savršena, a priznala je i da je često glumila srednjoškolku i boravila zbog toga u školskim ustanovama, ali da zapravo srednju školu nije pohađala.

"Sada ne mogu da uživam u svemu ovome što mi se događa. Vrlo sam napeta i mislim da to nosim iz detinjstva, jer nikad nisam imala priliku da radim i iskusim brojne stvari. I volela bih da sam išla u školu. Stalno sam negde u srednjoj školi, a, zapamtite, nikad nisam pohađala srednju školu", poručila je Zendaja.

Profimedia