Aktuelno

Nakon skandaloznog razvoda, najlepša žena je nestala: Njene nove fotke srušile mreže FOTO

Glumica Anđelina Džoli nedavno je prisustvovala premijeri mjuzikla "The Outsiders" na Brodveju, a mnogobrojni korisnici društvenih mreža imali su samo jedno da poruče: "Bože, najlepša žena na svetu".

13.04.2024.

11:53

Izvor: superžena

10
Nakon skandaloznog razvoda, najlepša žena je nestala: Njene nove fotke srušile mreže FOTO
Profimedia

Podeli:

Džolijeva, koja je ujedno i producentkinja mjuzikla, došla je u pratnji 15-godišnje ćerke Vivijen Džoli-Pit, za koju kaže da je najveća ljubiteljka pozorišne umetnosti.

"Vivijen, definitivno, uživa u predstavama i veliki je fan pozorišta. Ona me uvek ispravlja i stalno mi dobacuje: 'Zar nisi pročitala dopis? Moramo da uradimo ovo, moramo da prođemo kroz ovo...' Moja ćerka svoj posao shvata vrlo ozbiljno i bila je izuzetno zahtevna asistentkinja na ovom projektu", rekla je ponosna mama.

Zaista, 15-godišnja devojčica je slavnoj glumici pomogla oko produkcije celokupnog pozorišnog komada, a najviše je sađivala sa kompozitorom mjuzikla Džastinom Levineom.

Pakleni plan Anđeline Džoli: Planira da odugovlači razvod od Pita još četiri godine, evo i zašto

Što se tiče njihovih odevnih kombinacija za gorepomenutu priliku, mlada Vivivijen se odlučila za radnički kombinezon, dok je Džolijeva izabrala zlatnu haljinu od satena i ogrtač u braon boji.

Nakon što su fotografije majke i ćerke dospele i do društvenih mreža, mnogobrojni fanovi lepe glumice su imali šta i da poruče:

"Ćovek, doslovno, može da se smrzne od ove lepote", "Sve lepša i lepša kako vreme odmiče", "Ovde je stvarno prelepa", "Zauvk najlepše biće javne scene ovog sveta", "Da li je realno koliko je lpa?", samo su neki komentari...

Podsetimo, Anđelina Džoli je od 2014 godine. bila u braku sa glumcem Bredom Pitom.

"Bred Pit je bio nasilan prema Anđelini i pre incidenta u avionu"

Međutim, on je potrajao samo dve godine. Slavna glumica je podnela zahtev za razvod 2016. godine, a do danas nisu rešeni svi sporovi između Anđeline i Breda, nekada zlatnog holivudskog para.

Prošle godine je otkriven pravi razlog kraha njihove zajednice. Više o tome čitajte OVDE.