Aktuelno

Rijana šokirala: "Idem pod nož, sigurna sam"; Evo koji deo tela će jedino promeniti

Jedna od najpoznatijih pevačica današnjice priznala je da planira estetski zahvat, jer je nezadovoljna jednim delom svog tela.

18.04.2024.

11:40

Izvor: superžena

0
Rijana šokirala: "Idem pod nož, sigurna sam"; Evo koji deo tela će jedino promeniti
Profimedia

Podeli:

U nedavno objavljenom velikom intervjuu Rijana je između ostalog otkrila da planira da se podvrgne estetskoj korekciji, a otkrila je i koji deo svog tela će "popraviti", te time još jednom dokazala da je žena bez dlake na jeziku.

Za Interview Magazine pričala je o majčinstvu, izgledu i drugim zanimljivim temama, a stavila je do znanja da je odlučna u tome da uradi jednu promenu - podizanje grudi. Na taj zahvat će, kako kaže, sigurno otići u skorije vreme i to je jedini zahvat koji je zanima.

"Želim da mi se grudi vrate tamo gde su i bile, više prema ramenima. Ne želim silikonske implantate, već samo želim podizanje grudi. Nisam dovoljno istraživala o tome, ali čula sam da postoji mogućčnost da ostanu ožiljci. Pomirila sam se s tim, ali drugim zahvatima ne želim da se podvrgnem - na primer, ne želim na zatezanje stomaka jer ne želim 'novi pupak', a ne želim ni ožiljke na stomaku", iskrena je bila Rijana.

Nije krila da se boji odlaska pod nož, pa se pretpostavlja da do sada i nije imala neki estetski zahvat, iako je to nešto što nikada nije otkrila.

Pričala je i o majčinstvu, ističući da joj je najveća i jedina želja u životu bila da bude majka, i to joj se i ispunilo.