Aktuelno

Devojka zvezde Arsenala prolazi kroz pakao; "Toliko para zarađuje, a pogledaj mu devojku"

Loren Frajer, devojka fudbalera Arsenala Deklana Rajsa, prolazi kroz životni pakao, a sve zbog svog fizičkog izgleda.

23.04.2024.

20:50

Izvor: superžena/index.hr

48
Devojka zvezde Arsenala prolazi kroz pakao; "Toliko para zarađuje, a pogledaj mu devojku"
Profimedia

Podeli:

Loren je trenutno meta kritika mnogobrojnih Deklanovih fanova  i to zbog svog fizičkog izgleda. Devojka poznatog fudbalera je čak morala da obriše i svoje objave na Instagramu zbog negativnih komentara.

"On može bolje", "Kako može da bude sa njom?", "Pogledaj mu devojku, a toliko para zarađuje", samo su neki komentari koji se mogu pronaći na društvenim mrežama kada se spomenu Loren i Deklan, koji su, inače, zajedno od srednje škole i imaju dete.

Profimedia

Sve počelo na Eksu (bivšem Tviteru)

Prošle godine rasprava se povela na Eksu. Korisnici su počeli da komentarišu da Deklan ima "niske standarde", te da ne mogu da veruju da je u vezi sa njom. 

Javno maltretiranje njegove devojke postalo je nepodnošljivo, pa se Loren potpuno povukla sa društvenih mreža. Njeni profili su i dalje aktivni, ali je prestala da objavljuje fotografije.

Profimedia

Situacija se toliko omakla kontroli da su čak i mediji na pres konferencijama počeli da postavljaju pitanja Deklanu u vezi sa njegovo devojkom. 

Poznati fudbaler je uspeo da odbrani svoju devojku, a njegove reči su podržali i drugi korisnici mreža. 

"Ona je ljubav mog života. Za mene nema bolje", govorio je tada. 

"Ovo što Loren prolazi je sumrak čovečanstva, ta devojka je predivna, nikome ništa nije napravila, ostavite je na miru", "Zar smo toliko nisko pali kao čovečanstvo?", "Ostavite predivnu Loren na miru", pišu mnogi.

Podsetimo, i Loren i Deklan imaju 25 godina, a zajedno su već osam. Godine 2022. dobili su sina po imenu Džudia, a Deklan sve svoje slobodno vreme provodi sa porodicom.