Aktuelno

"Lice anđela, telo đavola": Ruskinja šokira izgledom, zbog nje "ratuju" na mrežama FOTO

Prelepa Vladislava redovno privlači pažnju i mišljenja o njenom fizičkom izgledu su podeljena.

24.04.2024.

8:57

Izvor: superžena

37
"Lice anđela, telo đavola": Ruskinja šokira izgledom, zbog nje "ratuju" na mrežama FOTO
ALL best fitness is HERE/Shutterstock

Podeli:

Ruska bodibilderka Vladislava Galagan (27), koja živi i radi u Pragu, veliku pažnju privlači svojim izgledom koji redovno promoviše na društvenim mrežama, ne osvrćući se na komentare.

Zbog specifične građe i mišića koje je izgradila, nosi nadimak "Hulk", a na Instagramu trenutno broji više od 1,8 miliona pratilaca. U žižu javnosti dospela je kada su joj ukradeni snimci i fotografije na kojima je bila u potpunosti naga.

Iako se svi slažu s tim da ima anđeosko lice, ova lepotica od vrata naniže nije nimalo nežna, već ima građu na kojoj bi joj pozavideli i muškarci: biceps, trbušnjaci, široka ramena, mišićave noge, oblikovanu figuru...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladislava Galagan (@vladigalagan)

Upravo zbog svoje specifične građe ova strastvena bodibilderka je često na meti komentara na društvenim mrežama. Dok je jedni hvale, očarani njenom lepotom, drugi smatraju da je preterala i da ovako nije ženstvena.  

"Prelepa devojka, bar dok joj ne vidiš telo", "Zašto si rešila da postaneš muškarac?", "Ovo je previše", "Sramota je da je tako lepa žena izabrala da izgleda kao muškarac", neki su od komentara, a druga skupina ljudi tvrdi da je "najzgodnija žena".

Šta vi mislite?

loader