Aktuelno

Razotkrile je stare fotke, vlasnica najvećih grudi morala da objasni vidnu razliku FOTO

Glumica Salma Hajek nedavno je objavila fotografije sa svog venčanja, a šira javnost bila je opčinjena njenim izgledom 2009. godine.

27.04.2024.

12:05

Izvor: superžena

10
Razotkrile je stare fotke, vlasnica najvećih grudi morala da objasni vidnu razliku FOTO
Profimedia

Podeli:

Salma je već 15 godian u braku sa sa milijarderom Fransoom Anrijom Pinoom, a nedavno su proslavili godišnjicu braka.

Tim povdom je slavna glumica objavila nikad do sada viđene fotografije sa venčanja, a pažnju javnosti privukao je fizički izgled 57-godišnje glumice.

"Ne postoje reči kojima bih objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada je ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikada ne odustajte", napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Kako se vidi, Salma je za ovu posebnu priliku nosila venčanicu sa dubokim dekolteom i perlicama, a celokupno izdanje je upotpunila jednostavnom šminkom i punđom.

Sudeći prema fotografijama, slavna glumica skoro ništa nije menjala na sebi tokom proteklih godina, a opet - njene grudi su znatno veće.

Pa, kako?

Hajekova se jednom prilikom osvrnula na pitanje koje muči mnoge - da li je išla pod nož?

Na žalost mnogih, ona je demantovala sve navode o uvećanju grudi hirurškim putem, te je objasnila da je njihova sadašnja veličina posledica menopauze.

"Mnogi su rekli da sam povećala grudi i ne krivim ih. Moje grudi su bile manje. Kao i ostatak mog tela. Ali samo su nastavile da rastu u puno većoj veličini. I moja leđa stvarno pate od toga. Malo ljudi priča o tome", rekla je jednom prilikom Salma.