Aktuelno

Nema konkurenciju: Glumica (50) tek izašla iz bolnice i raspametila izgledom FOTO

Slavna Kejt Bekinsejl ne prestaje da oduševljava izgledom i zasluženo nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih glumica.

03.05.2024.

10:04

Izvor: superžena

9
Nema konkurenciju: Glumica (50) tek izašla iz bolnice i raspametila izgledom FOTO
Profimedia/UPI

Podeli:

Britanska glumica Kejt Bekinsejl i sinoć je blistala u neobičnoj modnoj kreaciji u kojoj je pokazala svoju savršenu figuru u 51. godini, kojom iz godine u godinu ne prestaje da zadivljuje.

Čini se da su godine i te kako na njenoj strani, budući da na svakom prestižnom događaju na kojem se pojavi izgleda još lepše, zgodnije i zanosnije.

Iako su britanski mediji početkom aprila pisali da se glumica ne oseća dobro te da je njeno zdravstveno stanje zabrinjavajuće i da je hospitalizovana, sinoć je u fantastičnom izdanju na "King's Trust Global Gala" događaju u Njujorku pokazala da je sve u redu i bacila sve ostale zvezde u drugi plan.

Navikli smo da se pojavljuje u nesvakidašnjim kreacijama, pa je i ovog puta ispunila očekivanja u beloj slojevitoj i svetlucavoj haljini na jedno rame, neobičnog kroja.

Nosila je zeleni detalj u ruci, mašnu u kosi, bele sandale s visokom platformom i istakla savršeno zategnute i oblikovane noge, koje su njen najveći adut.