Aktuelno

Pored Ivanke Tramp teško da je ko primetio mladu FOTO

Venčanje naslednika čuvene milijarderske porodice Ananta Ambanija i njegove verenice Radike Merčant trenutno je glavni događaj u Indiji.

04.03.2024.

13:31

Izvor: superžena

0
Pored Ivanke Tramp teško da je ko primetio mladu FOTO
Profimedia

Podeli:

S obzirom na to da ovaj svečani dogđaj traje tri dana, tamošnji mediji prenose dešavanja iz minuta u minut. Ceremoniji venčanja prisustvovale su mnoge poznate zvezde, a Ivanka Tramp, ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, i njen suprug Džared Kušner nisu propustili ovaj događaj.

Ivanka Tramp je fotografije sa trodnevnog slavlja objavila na svom zvaničnom profilu na Instagramu, a njena glamurozna izdanja bila su ili hvaljena, ili kritikovana.

I dok su joj mnogi pozavideli na njenoj zlatno-srebrnoj haljinu i stilu sarija (tradicionalne indijske nošnje), drugi su je kritikovali zbog druge odevne kombinacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Naime, Ivanka je pozirala u belom kompletu, izrađenog od bele čipke. Ipak, njen modni izbor je pokrenuo lavinu negativnih reakcija.

"Bela čipka na tuđem venčanju, zaista?", "To nije tvoja svadba, zašto nosiš belo?", "Nije ti dosta što svi, svakako, gledaju u tebe nego moraš da zaseniš mladu", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)