Aktuelno

Svi pričaju o izoperisanom licu Gven Stefani, nove fotke šokirale javnost FOTO

Nekada je njen autentični izgled (plava kosa, crveni ruž i bledi ten), izazivao divljenje javnosti, a sada njeno izoperisano lice budi mnogobrojne kritike iste.

11.05.2024.

15:35

Izvor: superžena

12
Svi pričaju o izoperisanom licu Gven Stefani, nove fotke šokirale javnost FOTO
Profimedia

Podeli:

Nekadašnja članica i vođa grupe "No Doubt" Gven Stefani nedavno se pojavila na crvenom tepihu jednog humanitarnog događaja u Los Anđelesu.

Ona je za tu priliku nosila skupocenu mini-haljinu dizajnerke Albine Dile, koju karakteriše duboki izrez na butini, ali i mnogobrojne perlice u srebrnoj boji.

Profimedia

Društvo na humanitarnom događaju pravio joj je suprug Blejk Šelton čiji se "dres kod", sudeći prema mnogobrojnim fotografijama, može definisati rečenicom: "Pre svega - udobnost".

Celokupno izdanje ova 54-godišnja pevačica je upotpunila crvenim karminom, svojim zaštitnim znakom, i plavom kosom koja je slobodno padala niz leđa.

Zaista, pojava čuvene Gven Stefani nije mogla da prođe nezapaženo, bar ne u pozitivnom kontekstu kod njenih mnogobrojnih fanova.

Profimedia

I dok je jedni obasipaju komplimentima, drugi, pak, kritikuju njen fizički izgled koji se dosta promenio zbog mnogobrojnih estetskih korekcija.

"Gven Kardašijan. Izgledaš smešno", "Devojko, ovo nisi ti", "Šta ti se desilo sa licem", samo su neki od komentara...