Aktuelno

Džepna Venera istakla najveći adut, Ešli zavodila bez donjeg veša FOTO

Najvažnije nagrade u oblasti muzike u Velikoj Britaniji, BRIT (Britanske muzičke nagrade) dodeljene su u Londonu u čuvenoj Areni O2.

03.03.2024.

15:56

Izvor: superžena

0
Džepna Venera istakla najveći adut, Ešli zavodila bez donjeg veša FOTO
Profimedia/Mike Raison/dmg media Licensing

Podeli:

Prestižnom događaju prisustvovala su neka od najvećih imena iz celog sveta. Svi su se nadali da će statuu poneti kući, ali zvezda večeri bila je nesumnjivo kantautorka Rej, mlada Britanka koja je prikupila rekordnih sedam nominacija i trijumfovala u šest.

Na manifestaciji su bile Kajli Minog, Majli Sajrus, Ešli Roberts, Dua Lipa i mnoge druge dame, a na crvenom tepihu mogli smo da vidimo različite kreacije.

Od dekoltiranih haljina do originalnih kreacija i "zaboravljenog" donjeg veša...

Kajli Minog bila je u provokativnoj crnoj haljini s dubokim prorezom. Gornji deo je u vidu korseta, dok je donji deo haljine prožet naborima koji su ove sezone u trendu. Pevačicine vitke noge bile su tako u prvom planu, "ukrašene" upečatljivim cipelama sa kaišićima u vidu nakita.

Članica nekadašnje atraktivne grupe "Pusiket dols", Ešli Roberts, poznata je po izazovnim izdanjima i tome da ne prepušta puno mašti, već je sve transparentno, pa se i za ovaj događaj odlučila za izazovnu varijantu. Nosila je belu haljinu svezanu oko vrata koja joj prekriva grudi, a stomak ostavlja potpuno otkrivenim. Duboki šlic sezao je sve do gaćica, ali nismo sigurni da ih je imala...

Dua Lipa je bila u dugoj kožnoj dugoj haljini sirena kroja, s efektnim gornjim delom. I ovog puta je bila neprikosnovena u oblasti pop muzike, a u revijalnom delu je i nastupila.