Aktuelno

Za 50. rođendan objavila toples fotke: Voditeljka posle razvoda traži novog frajera FOTO

Ne odustaje od potrage za pravom ljubavi.

27.05.2024.

17:39

Izvor: superžena

9
Za 50. rođendan objavila toples fotke: Voditeljka posle razvoda traži novog frajera FOTO
Profimedia

Podeli:

Britanska voditeljka Deniz Van Oten iza sebe ima nesrećne veze, a u šestoj deceniji priznaje da se oseća seksepilnije nego ikad pre, te da obožava da izlazi na ljubavne sastanke.

"S godinama više ne brinete toliko šta će ljudi misliti, šta će reći, sigurniji ste u sebe i znate šta želite. Osećam se selsepilnije nego što sam se ikad osećala", poručuje ona.

Na malim ekranima pojavila se još 1997. godine, a uspešno se pokazala i u ulozi Roksi u hit mjuziklu "Čikago".

Povodom 50. rođendana objavila je niz izazovnih fotografija i izjavila da je puna samopouzdanja i spremna za provod.

Za sebe kaže da je večiti romantik, a sada se ponovo oseća slobodno i to joj prija, nakon nedavnog razvoda od italijanskog modela Džimija Barbe, s kojim je bila 18 meseci.

Na listi njenih bivših je i frontmen "Džamirokvaja", Džej Kej, a s Lijem Medom s kojim je bila u braku četiri godine ima ćerku Betsi (14).

Uprkos propalim vezama, ona i dalje traži "onog pravog" i ne odustaje od ljubavi.

"Dozvoljavam sebi da idem na sastanke i da uživam u njima, jer je bilo trenutaka kada sam osećala da to ne mogu. Ne osećam pritisak da žurim bilo gde. Kad dođe pravo vreme, biću spremna za susret s onim pravim. Sama sam sedam meseci i dopada mi se to. Nisam nikada imala neki predah između veza da bih uživala u slobodi - kao sada", izjavila je Deniz, koja je aktivna i na aplikacijama za upoznavanje, a koristi onu namenjenu poznatim ličnostima.

"U poslednje vreme sam išla na večere i upoznala jako drage momke. Možda nisam osetila nikakvu hemiju, ali sam stekla nove prijatelje i to mi je super. Ne žurim, samo ću se opustiti i prepustiti. Ništa ne želim da forsiram. Osećam da ću sada doneti dobre odluke. Ovo sam nova ja, sama i spremna za zabavu", poručila je voditeljka.