Aktuelno

Evo zašto je smatraju najboljim Viktorijinim anđelom do sada FOTO

Taj stas i to držanje - dva su razloga zašto je brazilska manekenka najbolji Viktorijin anđeo do sada.

01.06.2024.

11:53

Izvor: superžena

7
Evo zašto je smatraju najboljim Viktorijinim anđelom do sada FOTO
Profimedia

Podeli:

Izabel Gular jedna je od onih žena koje često izazivaju pažnju javnosti gde god se pojave. Iako se dobo kotira u svetu modne industrije, slavna Brazilka nikad ne zapostavlja svoje fanove.

Ona uvek nađe vreme da svoje mnogobrojne obožavaoce na društvenim mrežama obraduje i fotografijama van modnih pista, a to je uradila i ovog puta.

Kako se vidi, Izabel je podelila par atraktivnih fotki na Instagramu i time je mnogima stavila do znanja da će uvek biti jedna od najboljih, uvek među prvim Viktorijinim anđelima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Podsetimo, brazilska manekenka rođena je u Sao Paulu, u skromnoj porodici. Iako je njena želja bila da bude profesionalna gimnastičarka, život je imao drugačije planove za nju.

Naime, kada je bila u šopingu sa majkom, primetio ju je modni skaut i sve ostalo je postalo istorija. Sa 15 godina počela je da zarađuje svoje prve honorare i tokom uspešne karijere sarađivala je sa luksuznim brendovima kao što su Valentino, Balensijaga, Šanel, Roberto Kaval, Dolče i Gabana, H&M, Armani.

Ipak, po mnogima njenu karijeru je obeležila saradnju sa brendom "Viktorijas sikret", sa kojim je ugovor potpisala 2005. godine i sa kojim je sarađivala sve do 2016.