Aktuelno

Isklesani mišići i golišave fotke: Albanski fudbaler je hit na Instagramu FOTO

Među fudbalerima sa EURA izdvaja se i on, Tomas Strakoša, reprezentativac Albanije, rođen u Grčkoj.

19.06.2024.

10:29

Izvor: superžena

3
Isklesani mišići i golišave fotke: Albanski fudbaler je hit na Instagramu FOTO
Profimedia

Podeli:

Evropsko prvenstvo u fudbalu EURO 2024 održava se do 14. jula u Nemačkoj i svi smo upali u fudbalsku euforiju ovih dana, želeli to ili ne. Ukoliko ste, pak, drage dame, među onima koji ne vole i ne prate fudbal, olakšavajuća okolnost je da bar možete uživati u zgodnim fudbalerima.

Jedan od onih koji privlače veliku pažnju žena je fudbaler reprezentacije Albanije Tomas Strakoša (Thomas Strakosha) koji je veoma popularan na Instagramu, gde redovno objavljuje fotografije kojima mami uzdahe žena.

Rođen je u Grčkoj, ima 29 godina i posvećen je porodici, pa se na njegovom profilu često mogu naći fotografije s roditeljima i bratom. Ne otkriva puno o svom privatnom životu, pa nije poznato da li ima devojku ili uživa u potpunoj slobodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦍NEVER GIVE UP🦍 (@thomas_strakosha)

Obožava muziku i omiljeni pevač mu je Eminem, a u slobodno vreme uživa i u čitanju knjiga. Zanimljivo je da je izjavio jednom prilikom da bi, da nije fudbaler, bio reper.

Podsetićemo vas i da ovaj zgodni fudbaler igra danas od 15 sati u Hamburgu, kada počinje meč između Hrvatske i Albanije.

Pitamo vas i ko vam je najzgodniji među našim Orlovima...

loader

...kao i koga smatrate najzgodnijim fudbalerom na EURU.

loader