Aktuelno

Devojku slavnog fudbalera stalno vređaju zbog izgleda: "Ona je ljubav mog života" FOTO

Zajedno su još od srednje škole, imaju ćerkicu i njihova ljubav pobeđuje sve.

01.07.2024.

16:01

Izvor: superžena

84
Devojku slavnog fudbalera stalno vređaju zbog izgleda: "Ona je ljubav mog života" FOTO
BACKGRID UK/Profimedia

Podeli:

Reprezentativac Engleske i igrač "Arsenala", fudbaler Deklan Rajs, koji je nedavno dospeo u centar pažnje ne zbog fudbala već zbog sukoba sa reprezentativcem Slovačke, već osam godina je u vezi sa Loren Frajer, devojkom koja je često na meti uvredljivih komentara zbog fizičkog izgleda.

Prati ga na utakmicama, pa se i tokom aktuelnog EURA 2024 našla na tribinama, a sa fudbalerom s kojim živi u Londonu, u vezi je još od srednje škole i 2022. godine dobili su ćerku.

Iako je njihova ljubav sada već duga i jaka, Loren ne prestaju da vređaju na društvenim mrežama i najčešći su komentari "kako može da bude s njom", "vidi njega, a vidi nju", "koliko zarađuje, a kakva mu je devojka" i drugi.

Profimedia

Loren se zbog ovakvih uvreda prošle godine potpuno povukla s društvenih mreža, odnosno pobrisala je sav dotadašnji sadržaj, sve selfije i objavljene fotografije.

Dok su Deklana zapitkivali "šta radi s njom", on je oduševio sve džentlmenskim gestom na jednoj konferenciji, neumorno je braneći: "Moja devojka je ljubav mog života. Za mene ne postoji bolja".

"Bila je stvarna, zabavna, lepa i volim je više od ičega. Bila je moja sigurna luka kad sam se osećao kao da sam sam na svetu", otkrio je dok je opisivao svoju lepšu polovinu.