Aktuelno

Pet porođaja, a nikad mršavija: Ima 51 godinu i opet ponosno šeta u bikiniju FOTO

Fotografi su uhvatili Tori Speling na plaži s prijateljicom i pogledajte zašto je privlačila pažnju.

03.07.2024.

9:17

Izvor: superžena

9
Pet porođaja, a nikad mršavija: Ima 51 godinu i opet ponosno šeta u bikiniju FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Tori Speling, koju dobro znate po ulozi Done Martin u čuvenoj tinejdž seriji "Beverli Hils 90210", nosila je drečavo zeleni izazovni bikini i pokazala liniju nakon nedavnog gubitka kilograma.

Zabavljala se sa drugaricom i uživale su u kupanju i sunčanju, a Tori je uz bikini nosila sunčane naočare i trendi nakit za plažu, te ponosno šetala plažom pokazujući vitku figuru.

U aprilu je priznala da je uzimala lekove za mršavljenje nakon petog porođaja, a sada izgleda i te kako mršavije. Otkrila je da joj jedan od najpopularnijih lekova za mršavljenje nije pomogao, pa je počela da koristi drugi i videla rezultate - sad ih vidite i vi.

Profimedia

Objasnila je da nikako nije uspevala da se otarasi viška kilograma, iako je ceo život bila mršava zahvaljujući genetici, te se oslonila na hemijske preparate. Mnogi smatraju da je sada i premršava.

"Nikad u životu nisam bila na dijeti. Rođena sam s jako dobrim genima. Jednostavno nije funkcionisalo", izjavila je u svom podkastu "Misspelling" osvrnuvši se na to da je i pazila na ishranu i vežbala, ali nije bilo rezultata.

Profimedia